Egyéb bútoraink

Akusztik paneles tv fal

Egy egyszerű, de méretes tv falat sikerült egésszen othonossá tenni, követelmény volt a kábelek eltűntetése, és egy játékkonzol elhelyezése egy központi helyen, ahol a szoba dísze lehet akár egy szobor. A kábeleket rejtett furatokkal illetve kivehető egyedileg gyártott színazonos csíkos akusztikus fal panelekkel oldottuk meg.

Letisztult nappali bútor

A beton és fa harmóniája nagyon fel dobja az egyszerű fehér falat és a hatalmas TV feketeségét. A Konyhabútor szekcióban megtalálod a bútor társát, egy kis kék csavarral.

Kék előszoba bútor

Magas belmagasságú lakás, letisztult matt kék festett előszoba szekrényét készíthettük el, ruhalifttel, az általunk preferált fogantyú marásos Blum fiókokkal, polcokkal és felül Blum felnyíló ajtóval.

Tetőtéri szöges bútorok

Ebben a két tetőtéri hálószobában nagyon kevés volt a függőleges fal, mindenhol a tető által megtört falak. Hálószoba révén és mivel nincs az emeleten egy gardrób szoba, mégis szükség van szekrényekre. Ez volt a legélhetőbb megoldás, ami kihasználja a szoba olyan részeit amik amúgy sem alkalmasak más funkcióra. A bútorok hátulját a tető vonalával párhuzamosra alakítottuk ki, helyet kapott egy nyitott dísz rész, hogy megtörje az egybe olvadó ajtókat, a másik szoba ablaka alatt két olvasó rész helyezkedik el lépcső szerűen. Ezenkívül készítettünk egy ágyat a bútor színeiben, két tv szekrényt és egy kihúzható vállfatartós magas álló szekrényt is.

Furnéros Indiai Alma nappali

Már meglévő, magasfényű lakkozott, furnéros indiai alma ajtókhoz készítettük ezt a dísz fali burkolatot, nem könnyűû a ugyanazt a színt, mintázatot eltalálni, de szerencsére profi partnereink segítségével ez sem volt akadály. A furnéros anyag fölé és alá egy magasfényű festett lap került, mely nagyon passzol a lakkozott furnér sötét barna színéhez. A burkolat alá még egy matt fehér keskeny szekrény sort fúrtunk fel a falra, lenyíló ajtókkal.

Mosókonyha

Laminált fehér vastagított és szimpla lapok, alulról nyitható felső szekrény, falra fúrt a párkány alá befutó pakolható felület.

Látás és hallás vizsgáló klinika

Különböző asztalokkal, szekrényekkel, mosdó és redőnyös szekrénnyel.

Modern antracit nappali bútor

Festett, matt antracit ajtólapok, 10 mm vastag MDF antracit színű kerettel, a falra fúrva. Az alsó sor lefelé nyíló ajtókkal, míg a felső sort Blum Aventos vasalattal láttuk el.

error: Content is protected !!