Fürdőszoba bútorok

Furnéros tömör tölgy fürdőszoba szekrények

Csomós furnéros akril lakkal kezelt fürdőszoba szekrények és pajta ajtó. A kisebbik teljesen letisztult, modern, egyszerű. A szekrény felett az általunk gyártott a falra felfúrt matt fekete keretű tükör nagyon harmonizál a helység többi részével. A nagyobbik egy kicsit falusias hangulatú asztal szerkezetű, fiókos szekrény, színben, anyagban teljesen passzoló pajta ajtóval.

5 csillagos fürdőszobabútor

A honlapunk konyhabútor szekciójában megtalálható, általunk “5 csillagos konyhának” hívott bútor párja. Ugyanabból a csomós furnéros tölgy anyagból készült, ugyanazzal a felületkezelő anyaggal lett lekezelve, és a tulaj is közös. A falra felfúrt mosdókagylók alá kellett helyeznünk a bútort, a két rész között pedig egy fehér festett üveg lap került, két darab front kihúzású és két belső fiók helyezkedik el a mosdók alatt. A wc-t egy keskeny fiókos szekrény szeparálja el a fürdőszoba többi részétől. A fürdőkád mellé egy magas polcos szekrényt helyeztünk el a törölközőknek és egyéb fürdőszobai kellékeknek. Elég a szavakból… beszéljenek a képek.

Modern L alak

Ebben az esetben a fürdőszobában elég sok helyen megtalálható volt a szürke szín valamilyen árnyalata, szerettünk volna valamilyen fa textúrát belecsempészni a bútor segítségével. Szerencsére szabad kezet kaptunk a formavilág megtervezésében…. és ez lett a végeredmény. Az eddigi modern stílusú fürdőink közül nekünk ez az egyik kedvencünk.

Letisztult fürdőszoba

Falra fúrt, fiókos alsó szekrény, polcos tükör ajtós felső szekrény, szín azonos lebegő vastag polcok, LED világítás.

Tömör fából

Tömör fából készült fürdõőzoba szekrény, fiókokkal és különleges mosdókagylókkal.

Kisebb fürdőszoba szekrény

Vaj színû fürdőszoba szekrény, ajtókkal. A felső szekrény tükrös ajtóval, LED-del.

Olajozott

Hossz toldott és táblásított tömör-fa alapanyagú, olajozott fürdőszobaszekrény, fiókkal, a falra
rögzítve.

error: Content is protected !!