Gardróbok, előszoba bútorok

Akusztik paneles előszoba bútor

Nagyon szeretjük ha egy bútor mind kívül mind belül árulkodik arról, hogy minőségi és egyedileg tervezett. Ennél a bútorunknál is így volt ez, bár a képek a külsőről árulkodnak, a beltartalom is jól sikerült. Két rejtett fiók az ülő felület alatt, előre kihúzható fogas a kis mélység miatt, egyedi polc magasságok és szélességek a cipőkre optimalizálva. A bárhol igen mutatós csíkos akusztikus panelek, a három helyen vízszintesen és függőlegesen is megjelenő LED világítás és a tükör emeli ki a bútorba mélyedő nyitott részt.

Homoksárga/Tölgy Előszoba Bútor

Minimalista stílusú elõszoba bútor, fogantyúk nélkül, nyomásra nyíló ajtókkal teljesen beépítve, tölgy mintájú laminált “ülős” résszel és fali lapokkal. Vele szemben színben és stílusban passzoló cipős szekrény, amit egy kicsit megbonyolított a fal kiugrása, de ez sem volt akadály, hogy egy szép, de mégis használható bútort alkothassunk.

Antracit–Tölgy Előszoba és Gardrób

Egy kalap alá vesszük ezt a 3 bútort, stílusukban nagyon hasonlóak, színhasználtukban teljesen egyezőek. Az egyiknél nyomásra nyíló ajtók, a másiknál fékes tolóajtó rendszer, a harmadiknál teljes magasságban végigfutó alumínium fogantyús nyíló ajtók. A beltartalmuk nagyon hasonló, belső fiókok, akasztó rudak, ruhaliftek, polcok segítik a rendszerezést és a minnél jobb átláthatóságot.

Tölgy/Vanília sárga előszoba szekrény

Egy jól használható előszoba bútor és egy kisebb gardrób fúziója.Az elõszobai részen alacsony, falra fúrt, lebegő hatású alsó szekrények, fali hátpanel akasztókkal, felül nyomásra nyíló polcos szekrények. A kis gardrób szekrényeknél, ruhalift, akasztó rudak, és tükrös tolóajtó. A hely és a funkcionalitás kimaxolva, egy elég mutatós külsőben.

Tölgy/Vanília sárga gardrób szekrény

400 mm mély hálószobai gardróbszekrény, fékes tolóajtókkal laminált lap oldalfalú fiókokkal, rengeteg pakolási lehetőséggel, plafonig építve.

Előszoba bútor

Egy újabb előszoba bútor, EGGER Sötét Tölgy és matt festett lapokból, felül és alul polcos, a felső szekrények ajtajai nyomásra nyílnak. A ruhák akasztási lehetőséget bemart alumínium sín teszi lehetővé, ebbe lehet a kívánt helyre belehelyezni az akasztókat, igény esetén akár odébb csúsztatni őket. A bútor különlegessége annyi, hogy egy meglévő fűtésrendszer kezelő részét/csöveit kellett beleépítenünk a bútorba, úgy hogy esztétikus, de szüség esetén, könnyen hozzáférhető legyen.

Tölgy-Bézs színű bútorok

Előszoba bútor a falra fúrva, egyedi ruha akasztó rúddal, nyitott tölgy polcos gardrób helység, tolóajtós gardrób tölgy betéttel.

Matt fehér mart ajtók

Két különböző bútor mégis egy stílus, az egyik egy előszoba bútor matt fehér színben a kabátoknak fogas, polcok. A másik egy hálószobai gardrób szekrény tolóajtókkal, belső fiókokkal ruhaliftekkel, bronz tükrös középső tolóajtóval.

Magasfényű előszoba fal

Plafonig épített előszobai gardrób szekrény, az ajtók alatt és felett is csak két cm rést hagytunk a nyitásnak, evvel elérve ezt a lebegő hatást.A szekrénybe felülre egy ruhalift került, a felső sor ajtajai felfelé nyílnak Blum Aventos HK Tipon segítségével amelyek nyomásra nyílnak.A teljes bútor mögé a falra, szín azonos lap került, a későbbiekben erre lesznek rögzítve a fogasok.Az ülő rész szekrényei a falra fúrtak mellette frontkihúzású Blum Antarro fiókos szekrény található.

Előszobai gardrób

Egy tükrös, és egy színben azonos tölgy tolóajtóval. Belül három Blum Tandem belső fiók, felül egy ruhalift, mely lehúzható, és így teszi könnyebbé a ruhák felakasztását vagy levételét. Vele szemben levő oldalon cipős szekrények és teljesen burkolt fal található, azonos tölgy színből.

Hatalmas, 5 méter hosszú gardróbszekrény

Teljesen beépített gardrób Tandem belső fiókokkal, két tükrös tolóajtóval, ruhaliftekkel.

Előszobafal

Pácolt ajtókeretekkel és egyedi bambusz betétekkel.

Fehér színben

Laminált lapból készült beépített gardróbszekrény belső fiókokkal, ruhalifttel és
tolóajtókkal.

Előszobai gardrób szekrény

Tükrös tolóajtós előszobai szekrény, ruhaliftel, ruha akasztóval fehér laminált lapból.

Szöges hálószobai szekrénysor

Tetőtéri, a bal oldalon egy szöges fallal találkozó, Blum belső fiókos, akasztó rúddal felszerelt háloszobai gardróbszekrénysor, vastag lebegő polcokkal.

Modern előszoba szekrény

Modern előszoba szekrény, kétféle szürke laminált lapból.A Blum TipOn rendszerű fiókok nyomásra nyílódnak, ahogy az ajtók is, alul és felül is 2 cm rést hagytunk a padlónál illetve a plafonnál is, ezzel növelve a szekrény modern kinézetét.

error: Content is protected !!